joi, 16 februarie 2012

Importanta apei

Acest articol este despre importanta apei si se afla la indemana oricarei persoane care isi doreste binele,spun acest lucru pentru ca nu necesit nici o cheltuiala,tine doar de noi.
Pentru a reflecta si mai bine importanta apei doresc sa va spun in cateva randuri ca se preconizeaza conflicte armate legate de acest aspect care cel mai probabil ar putea incepe in Orientul Mijlociu.

In momentul de fata se afla conflicte de genul acesta in tarile africane sub forma de razboi de gherila intre triburi.Noi nu realizam ce inseamna sa bem o cana de apa atunci cand dorim si ori de cate ori simtim nevoia….
-Apa potabila ne ajuta sa pierdem din greutate este un bun inhibator al senzatiei de foamete,astfel incat vom manca mai putin.
-Importanta apei are un rol natural in combaterea durerilor de cap si a durerilor de spate din cauza deshidratarii.Desi exista mai multe motive pentru durerea de cap,deshidratarea este unul din ele
-Vei arata mai tanar atunci cand ai un consum de apa ridicat deoarece apa ajuta la hidratarea pielii si la refacerea tesuturilor in acelasi timp creste elasticitatea ei.
-Creierul nostru este alcatuit in mare parte din apa,atunci cand bem apa ne ajuta sa ne concentram mai bine sa fim intr-o stare mai alerta cat timp ne aflam la serviciu
-Apa regleaza temperatura corpului.Te vei simti mai energic atunci cand faci exercitii pentru ca actioneaza ca si combustibil pentru muschi
-Apa potabila creste metabolismul deoarece ajuta la o digestie mai buna.
-Consumul de apa ridicat ajuta la lubrefierea articulatiilor si a muschilor astfel incat vom avea mai putine crampe musculare si entorse.
-Consumul de apa din abundenta ajuta la lupta împotriva gripei si a altor maladii cum ar fi pietre la rinichi si atac de cord. Cu alte cuvinte apa potabila poate îmbunatati sistemul nostru imunitar.
-Studiile recente arata ca un consum de apa ridicat diminueaza riscul producerii de cancer de colon sau la vezica urinara
-Nu in ultimul rand daca vei consuma apa vei avea o mai buna dispozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu